Де відпочити на Львівщині. Інтерактивна мапа

5789 0
У Львівській області облаштували понад 120 локацій для відпочинку.
ілюстративне фото

ілюстративне фото

У Львівській області облаштували 122 локації для відпочинку, повідомляє прес-служба ЛОДА.

Усі вони позначені на інтерактивній карті, яку раніше розробив департамент міжнародного співробітництва та туризму Львівської облдержадміністрації спільно зі Львівським обласним управлінням лісового та мисливського господарства. Кожна мітка містить інформацію про рекреаційний майданчик, його фотографію та точні географічні координати.

«Для усіх шанувальників відпочинку на природі ми пропонуємо пікнік-локації, які облаштовані відповідною інфраструктурою для безпечного проведення часу з друзями та родиною. Вони розміщені на території лісових господарств, вздовж основних доріг», – розповідає начальниця управління туризму та курортів Львівської ОДА Наталія Табака.

Наталія Табака зазначає, що кожне місце відпочинку, яке відмічене на карті, обладнали навісами, столами, альтанками, смітниками, місцем для розведення вогнища та встановлення наметів.

Читайте також: Нове життя Замарстинівського парку: безпечний для людей, комфортний для зайців. Візуалізація

Також в управлінні туризму та курортів Львівської ОДА нагадали про культуру та безпеку відпочинку на природі, відтак закликали мешканців області залишати місця відпочинку після себе чистими.

«Ми закликаємо до відпочинку, зокрема розведення вогнищ, виключно в тих місцях, де для цього є відповідне обладнання та облаштована територія. У зв’язку із небезпекою підпалів, сухостою закликаємо особливо бути пильними туристів та відпочивальників. У випадку, якщо ви бачите недобросовісну поведінку інших осіб, просимо звертатися за телефоном «112» аби наш відпочинок був безпечним і комфортним, а також залишати після себе територію безпечною для відпочинку інших», – наголошує Наталія Табака.

Перелік локацій у Львові, де можна розводити вогнище, можна переглянути за посиланням.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!