Де відсвяткувати Великдень у Львові. Інтерактивна мапа

2801 0
Основними локаціями для святкування Великодня у Львові стануть Шевченківський гай, проспект Свободи з Великоднім ярмарком, площа Музейна і Будинок органної та камерної музики.
фото: Євгеній Кравс

фото: Євгеній Кравс

З 5 по 15 квітня на проспекті Свободи працюватиме Великодній ярмарок із різноманітними подарунками та сувенірами, де можна спробувати львівську каву та різноманітні страви галицької кухні. На проспекті Свободи вже встановлено 98 стилізованих дерев’яних будиночків. 8 квітня, о 13:00 год. на просп. Свободи, біля шестиметрової писанки відбуватиметься театралізована інтерактивна вистава "Реконструкція Великоднього сніданку в Західній Україні". Опісля, о 15:00 год., відбудеться Великодній святковий концерт за участю дитячих колективів Львова та Львівської області. Також біля писанки з 8 квітня запрацює «Етно-шоу-рум».

Львівська свічкова мануфактура запрошує усіх охочих на Фестиваль писанки, який триватиме до 15 квітня. Цього року більше 60 писанок представлені на площі Музейній.

«Шевченківський Гай» 8-9 квітня пропонує традиційні фестини «Великдень у гаю». Окрім традиційних гаївок, відбудеться політ на повітряній кулі 8 квітня, а о 15:00 — відкриття експозиції відреставрованого козацького човна XVII ст. Також будуть різноманітні майстер-класи, працює зоокуток для діток, три виставки.

Читайте також: Львів'ян кличуть на Великдень у Шевченківськівський Гай. Програма

З 7 по 9 квітня в рамках святкувань в органному залі відбудеться 5 концертів класичної музики.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!