Де замовити здорову їжу у Львові. Топ-8 закладів із доставкою

24062 0
Часто на роботі складно знайти час, аби вийти на обід, особливо, якщо ви харчуєтеся правильно та не бажаєте перекусити бургерами чи картоплею фрі. Tvoemisto.tv підготувало підбірку закладів, у яких можна або корисно пообідати, або замовити доставку додому чи в офіс.
Фото: foodexhub.com.ua

Фото: foodexhub.com.ua

BeFit

Меню: серед сніданків – вівсяно-чорничні панкейки, на обід пропонують рибу або м’ясо з кашею та овочами, а на вечерю – салат із м’ясом або грінками. Перекусити пропонують фруктами або салатом. Меню передбачає ланч-бокси на п’ять прийомів їжі на день із розрахованою калорійністю раціону. 

Графік роботи: 9:00-20:00. Замовити доставку можна до 14:00.

Ціни: стандартна порція у ланч-боксі коштує 60 грн за сніданок, 75 грн за обід і стільки ж за вечерю. Перекуси обійдуться в середньому по 45 грн за порцію. Доставка додому/офісу безкоштовна. 

На сайті пропонують отримати безкоштовну консультацію з фітнес-експертом та дієтологом, які допоможуть обрати страви відповідно до ваших фізіологічних особливостей. У Львові ресторан працює лише на доставку.

Salalat 

Меню: для відвідувачів пропонують різні види салатів, пасти з додатками та суп. Із напоїв – лимонад, газована вода й соки.

Графік роботи: щодня з 10.00 до 22.00

Ціни: замовлення приймають від 50 грн. Доставка також коштує 50 грн. При замовленні від 250 грн – доставка безкоштовна. Вартість обіду, до якого входить салат + суп, обійдеться у 135 грн. Замовити можна онлайн за посиланням або за телефоном: (063) 986 95 70.

Salalat – це перша львівська салатерія. У Львові ці ресторани можна знайти у провулку Крива Липа, 7 та на Кульпарківській, 59.

Смаколик

Меню: для гостей пропонують страви, приготовлені на пару, серед яких – салати, перші страви, гарніри, страви української кухні, ланчі та веганські страви.

Графік роботи: щодня з 8:00 до 21:00

Ціни: Обід у цьому ресторані обійдеться в 98 грн. У вартість входить перша та друга страви. Замовити страви можна на Інстаграм та Фейсбук-сторінці закладу.

Смаколик – це ресторан здорового харчування, який пропонує страви з прорахованими калоріями, мінімальною кількістю спецій та приправ. Тут ви можете замовити низькокалорійний борщ та пасту без тіста. Сам ресторан розташований на вул. Михальчука, 5.

Power Food

Меню: тут можна замовити сніданки, ланчі, брускети, бургери тощо.

Графік роботи: ресторан працює із 10:00 до 22:00, замовлення для доставки приймають із 10:00 до 21:00, а замовити збалансований раціон можна із 10:00 до 18:00.

Ціни: один ланч обійдеться у 143 грн. Сюди входить м’ясо, каша або інший гарнір та салат. Калорійність усіх страм можна переглянути на сайті. Замовлення до 300 грн у межах Львова коштуватиме 70 грн, понад 300 грн – безкоштовно. Замовити їжу можна із 7:00 до 21:00. Доставка розробленого раціону із 7:00 до 11:00 безкоштовна.

Оформити замовлення можна за телефонами: (096) 801 14 90 та (096) 801 14 92. 

Broccoli

Меню: на сніданок пропонують скуштувати вівсянку з яблуками, сирники без борошна і цукру або кабачкові оладки. На обід – гарніри з м’ясом та салатом, пасту або квасолю. Як перекус можна спробувати котлети з нуту паровий курячий рулет та салати. На вечерю пропонують рибу, нежирне м’ясо з овочами.

Графік роботи: щодня з 9:00 до 18:00

Ціни: Мінімальне замовлення становить три страви на день. Вартість сніданків стартує від 40 грн, обіду – від 57 грн, а вечері – від 54 грн. Замовити можна на сайті та за телефоном: (068) 243 72 84.

Broccoli – це сервіс доставки здорової їжі у Львові. Меню враховує правильне збалансоване харчування на весь день: для схуднення та набору м'язової маси. Згодом у закладі з’явиться вегетаріанська та веганська їжа.

HelloEat

Меню: меню можна замовити окремо для чоловіків та жінок. Для перших пропонують обрати програму харчування для схуднення, набрати масу, просто збалансовано харчуватися. Також тут можна замовити вегетаріанську їжу.  Приклади меню на щодень можна переглянути за посиланням. Для жінок працюють такі ж програми. Приклади меню тут.

Графік роботи: з понеділка по п’ятницю з 9:00 до 15:00

Ціни: Збалансоване меню з основними прийомами їжі та перекусами на день коштує 370 грн, меню для схуднення – від 295 грн на день. Доставка по місту безкоштовна.

HelloEat – працює лише як служба доставки здорової їжі у Львові, 

Tomatina

Меню: для клієнтів пропонують на вибір салати, супи, пасту, м’ясо, морепродукти та корисні фіти. Крім цього, тут можна замовити десерти та фреші. Детальне меню можна переглянути на сайті.

Графік роботи: щодня з 10:00 до 22:00. Час очікування до 90 хв, а у Шевченківський район – до 120 хв

Ціни: Якщо сума доставки сягає 250 грн, то доставка безкоштовна, якщо менше – вартість доставки становить 60 грн. Салати коштують від  109 грн, супи – від 44 грн

Tomatina – це салат-бар корисної їжі зі свіжих інгредієнтів. Більшість рецептів страв здорового харчування запозичені із середземноморської кухні.

Healthy Nutrition

Меню: на сайті можна обрати свій раціон серед уже готових або підібрати індивідуально. У меню можна знайти окремо страви для чоловіків та жінок, які поділені на програми, залежно від кількості калорій. Детальне меню можна обрати за посиланням.

Графік роботи: із понеділка по п’ятницю з 9:00 до 15:00

Ціни: вартість денного раціону стартує від 286 грн для чоловіків і 266 грн для жінок. Раціон на день включає сніданок, обід, вечерю та два перекуси, які щодня різні.

Healthy Nutrition – це сервіс для тих, хто хоче харчуватися збалансовано, при цьому не витрачаючи час на закупівлю продуктів та приготування їжі. Залежно від стилю життя та цілей (схуднути, набрати вагу чи просто збалансовано харчуватися), на сайті можна обирати програму для щоденної доставки.

Наталія Стареправо

Фото з сайтів закладів


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!