На правах реклами

Де записати дитину на плавання у Львові. Локація

10070 0
Аквапарк «Пляж» проводить набір у групи та на індивідуальні заняття з плавання упродовж цілого року. Також тут пропонують індивідуальні тренування для дітей від 1 року.

Аквапарк «Пляж» проводить набір у різні вікові категорії. Від річних малюків до безмежності. Різні вимоги клієнтів дозволяють задовольнити 4 басейни, а також сучасний фітнес-центр.

Пропускна здатність водної зони комплексу на сьогодні найбільша у Львові. Однак, не безмежна, адже Аквапарк «Пляж» володіє єдиним басейним комплексом у Львові такого рівня.

Слід відзначити, що в Аквапарку працює окремий підрозділ з водопідготовки та хімічна лабораторія з дослідження води, тому якість води завжди під контролем.

Діти, які займаються плаванням в Аквапарку, показують вражаючі результати як на змаганнях по Львівській області, так і на всеукраїнських змаганнях.

Відтак, на чемпіонаті України з плавання серед юнаків, який проходив 8-10 червня 2017 р. у м. Бровари, діти які тренуються на базі Аквапарку «Пляж»  вибороли перемогу. У змаганнях взяли участь близько 350 найсильніших спортсменів із всієї України. Плавці привезли додому 2 «золота», 7 «срібних» медалей та у підсумку перемогу Львівщини у своїй підгрупі.

Ціни: навчання плаванню у групі (за попереднім записом) або індивідуально з тренером. Вхід через Аквапарк. 8 занять /1 міс (діти 3-12 років, пн. – пт. 7:00 – 16:00) – від 350 грн, одна з найнижчих цін у Львові. Тривалість перебування 1 год 30 хв. Кожна додаткова понадлімітна хв. – 2 грн. 

Аквапарк  «Пляж»  запрошує у групи з плавання. Усю необхідну інформацію ви можете отримати за телефоном: (032)263-60-55 або на сайті www.aqualviv.com.ua. Детальніше дивіться у сюжеті:

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!