Де зустріти Новий рік у Львові. Три локації просто неба

6572 0
Пропонуємо кілька цікавих локацій, де у Львові можна зустріти 2018 рік.
Фото: Вікторія Ейсмунт

Фото: Вікторія Ейсмунт

Мапінг-шоу біля Оперного театру

фото: lviv.vgorode.ua

Зустріч Нового року буде організована поруч із львівською оперою. Оперний театр стане екраном, на який буде спроектовано мапінг-шоу. Розпочнеться шоу о 23 годині концертом гуртів «LIRWAK» та «KURBASY». Про це в коментарі Tvoemisto.tv повідомила Марта Іванишин, організаторка цьогорічного святкування.

Читайте також: Львів новорічний: як місто прикрашають до свят. Фото

«Сценою для гуртів виступу стане балкон опери, звідки звучатиме музика в супроводі відеопроекції та мультимедійного дійства. Виконавці поєднають у виступі етномотиви та сучасну електронну музику», – каже вона.

О 23:59 на локації розпочнеться відлік часу до 2018 року: годинник також буде спроектовано на будівлю опери. Дійство тут триватиме до 00:30.

Святкова вечірка в Парку культури

фото: lviv.vgorode.ua

Святкувати Новий рік львівяни зможуть також і в Парку культури. Другий рік поспіль там відбудеться святкова вечірка. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ЛМР. Відслідковувати новини про вечірку можна на сторінці події у facebook.

«У новорічній програмі першого дня будуть виступи кавер-гуртів, live music та безліч несподіванок: включення і привітання львів'ян з різних куточків України, святкові ілюмінації, смачний фудкорт та DJ set від неймовірних DJ Tonika&Derrick FunkMasters. Триватиме програма першого дня святкувань до 2:00», – розповідає арт-директор Парку культури та відпочинку Світлана Кухарук.

Читайте також: Новий рік у Карпатах. Актуальна інформація про ціни гірськолижних курортів

Святкування в Парку продовжиться і 1 січня. О 20:00 тут відбудеться концерт, вечірнім хедлайнером якого стане гурт «the Glass». Крім того, вже 30 грудня розпочне свою роботу святковий ярмарок, який триватиме до 14 січня. Також тут будуть відбуватись події у рамках акції «Зимуй активно», а саме катання дітлахів на собачих упряжках, школа бігових лиж, заняття зі скандинавської ходи та працюватимуть святкові фотозони і святкові мистецькі інсталяції.

Новий рік у зимовій резиденції Львова

Палац Потоцьких цьогоріч став зимовою резиденцією Львова. Подвір'я Палацу перетворять на казкове зимове містечко. Воно проходитиме у центрі Львова з 28 грудня до 8 січня. Відслідковувати новини з локації можна на сторінці події у facebook.

На відвідувачів очікують засніжені лабіринти, яскраві зимові атракціони, різдвяні смаколики, казкові вистави та ігри з аніматорами.

«Частину містечка перетворять на живу казку з декораціями, де кожен маленький гість зможе стати героєм», – кажуть організатори.

У казковому містечку будуть розваги і для дорослих. Там щодня з 19.00 год. проходитимуть виступи кавер-гуртів та частуватимуть гарячими запашними напоями. У новорічну ніч Палац буде відкрито до 02:00.

Читайте також: Як курсуватимуть трамваї у новорічну ніч

Окрім того, 30 грудня на площі Яворського відбудеться театралізоване новорічне дійство від театру Воскресіння. 1 січня о 18:00 з балкону міського голови в будівлі ратуші лунатимуть стародавні колядки у виконанні Соломії Чубай та гурту Джалапіта.

Також не варто забувати про традиційний різдвяний ярмарок на проспекті Свободи та площі Ринок, і новорічну ковзанку біля міської ратуші, котра буде працювати до 15 березня.

Микита Гладченко


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!