Деканом факультету журналістики Львівського університету обрали Івана Крупського

2264 0
За таке рішення проголосував 21 член вченої ради факультету із 28.
Фото: WestNews

Фото: WestNews

Сьогодні, 19 лютого, вчена рада факультету журналістики Львівського національного університету імені Івана Франка обрала професора Івана Крупського деканом факультету. Про це повідомив заступник декана з навчально-виховної роботи Ярослав Табінський, пише Zaxid.net.

За кандидатуру 67-річного Івана Крупського проголосував 21 член ради. За його конкурента – професора та завідувача кафедри нових медій 59-річного Бориса Потятиника – проголосували 7 членів ради.

Читайте також: У Львівському університеті скасували вступний творчий конкурс на журналістику

Іван Крупський до цього часу виконував обов’язки декана факультету журналістики. Тепер ректор університету Володимир Мельник повинен видати наказ про його призначення на посаду декана та підписати контракт на 5 років.

Нагадаємо, із 1997 року деканом факультету журналістики університету Франка був Михайло Присяжний, який зараз очолює вчену раду факультету. Іван Крупський виконує обов’язки декана з травня минулого року, до цього деякий час їх виконував доцент Андрій Яценко.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!