Політична реклама

Декларацію про доходи львів'ни можуть подавати в електронній формі

1835 0
Для зручності обслуговування громадян і підприємців Державною податковою службою України впроваджено сервіс «Заповнення декларацій про майновий стан та доходи», що дає змогу заповнити декларацію в електронному вигляді.

Про це повідомляє прес-служба ЛМР з посиланням на сектор взаємодії із засобами масової інформації та громадськістю ДПІ у Сихівському районі м. Львова.

При цьому варто враховувати, що скористатися  зазначеним сервісом платник може тільки після отримання електронного ключа цифрового підпису та відповідного програмного забезпечення, які надаються безкоштовно у приміщенні Центру обслуговування платників податків м. Львова за адресою: 79003, м. Львів, вул. Стрийська, 35, каб.133, тел.: (032) 297-39-85, (032) 297-39-89.

На офіційному веб-порталі податкової служби (www.sts.gov.ua) розміщено спеціальний банер, на якому детально роз’яснюється порядок заповнення річної декларації про майновий стан і доходи та додатків до неї.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!