Японські компанії хочуть інвестувати у Львівщину

2926 0
Про налагодження економічного та інвестиційного співробітництва між Львівщиною та Японією говорили під час зустрічі голови Львівської облдержадміністрації Олега Синютки з делегацією японської організації зовнішньої торгівлі JETRO, яка прибула ознайомитися з інвестиційним потенціалом та проектами Львівщини.
Фото: соцмережі

Фото: соцмережі

Генеральний директор JETRO Warszawa Наофумі Макіно зауважив, що в складі японської делегації на Львівщину завітали представники 20 компаній (Mitsubishi Corporation, Sumitomo Corporation Europe Limited Sp. z o.o., Pricewaterhouse Coopers Sp. z o.o., Kajima Czech Design and Construction s.r.o. та ін.) різних галузей, зокрема автомобілебудування, торгівлі, інвестицій, ІТ тощо. «Упевнений, що наша зустріч стане початком плідної двосторонньої співпраці»,  зазначив Наофумі Макіно.

Читайте також: Три заводи, які на Львівщині планують збудувати європейці

Голова Львівської ОДА наголосив на вигідному географічному розташуванні регіону для розвитку іноземного бізнесу та на позитивному інвестиційному кліматі. «Вважаю, що найкращим підтвердженням цього є те, що минулого року на Львівщині ми відкрити 60 нових підприємств, серед яких два заводи японської компанії Fujikura»,  підкреслив Олег Синютка. Він додав, що навчальні заклади Львівщини мають змогу готувати фахівців під потреби конкретного підприємства, інформують у прес-службі Львівської облдержадміністрації.  

Читайте також: Заводи, які відкрили неподалік Львова у 2016-му році. Фото

Бізнесменів JETRO запевнили в повній підтримці та супроводі під час реалізації інвестиційних проектів. У Львові делегацію японських підприємців на Львівщині ознайомлять з роботою ІТ-кластеру, покажуть виробничі потужності підприємств, зокрема компанії Fujikura, та нададуть усю необхідну інформацію для потенційного інвестування у Львівську область.

Опублікувала Марічка Мишок


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!