Політична реклама

День міста львів'яни почнуть святкувати 8 травня

1346 0
Цьогоріч з 8 по 12 травня Львів відзначатиме 757 річницю свого заснування. З цього приводу мешканців та гостей міста чекатимуть вечірні кінопокази, класичні та естрадні концерти, фестивалі таінші розваги.

Святкування розпочнеться 8 травня вечірнім кінопоказом, - повідомляє прес-служба ЛМР.

Для відвідувачів облаштують спеціальний кінозал, де просто неба на площі Ринок транслюватимуть фільми.

Наступного дня львів’ян та гостей міста чекає «Теноровий зорепад». Звучатимуть арії та дуети з творів європейських та українських композиторів під супровід симфонічного оркестру Львівської опери.

10-11 травня вже вшосте відзначать День батяра у Львові. У цей день усі зможуть познайомитись зі справжніми батярами, поспівати з ними пісень, навчитись розмовляти батярською гварою та взяти участь у батярських бешкетах і забавах. Також планують відкрити «Батярську канцелярію», «Батярський бетонний завод», співати у караоке батярських пісень, провести майстер-класи з батярських танців, батярські шаржі, батярський боді-арт та інші.

У ці дні також пройде КаверFest, фестиваль, де чисельні кавер-гурти зможуть представити свою майстерність та музичні таланти на розсуд львів’ян та гостей міста. Ще одним сюрпризом стане Байкерський перформанс.

12 травня у Львові вже вдруге відбудеться музично-мистецький «Проект ІВАСЮК», який у березні цього року зібрав чотири аншлагові концерти у Львівській опері. На одній сцені об’єднаються естрадно-симфонічний оркестр, хорова капела, естрадні виконавці та підкреслять це все ексклюзивними фото та відео з домашнього архіву родини Івасюка. Пісні Володимира Івасюка прозвучать у виконанні Тараса Чубая, капели «Трембіта», «Піккардійської терції», Оксани Мухи та нових учасників.

Також з нагоди 757-річчя Львова на площі Ринок відкриють Львівський міський ярмарок та Львівську пошту «From Lviv with Love» («Зі Львова з любов’ю»).


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!