День молоді у Львові: події та локації

5791 0
У межах відзначення Дня молоді у Львові запланували низку цікавих заходів: вишкільні табори, фестивалі, велопробіг і квест. Tvoemisto.tv пропонує ознайомитись із заходами, які допоможуть молоді міста гідно відсвяткувати своє «професійне свято».
фото: zolochiv.net, credo-ua.org, facebook.com

фото: zolochiv.net, credo-ua.org, facebook.com

Що? Молодіжний квест

Де? У парку імені Івана Франка у Львові

Коли? 28 червня об 11:00

 Мета заходу – розвинути вміння працювати в командах, орієнтуватися у просторі, чітко й швидко формулювати думку, логічно та творчо міркувати, згуртувати та розвинути громадський активізм і лідерство у молоді. Квест відбудеться 28 червня 2015 року в парку імені Івана Франка у Львів. Початок квесту об 11:00. Участь у заході може взяти молодь віком від 14 до 28 років, що мешкає у містах та районах Львівської області, сформувавши команди з 4-5 осіб. Командам необхідно зареєструватися до 20:00  26 червня 2015 року за цим посиланням. Учасники отримають цікаві завдання та карти, команди шукатимуть оригінальні рішення і підказки. Учасники будуть відзначені цінними призами. Після закінчення квесту молодь матиме змогу взяти участь в офіційних заходах з нагоди Дня молоді та Дня Конституції у Львові. Заключним заходом до Дня молоді буде молодіжний велопробіг «Дорогою Героїв!», який управління молоді та спорту облдержадміністрації проведе 30 червня. Старуватиме молодь від пам’ятника Герою України В’ячеславу Чорноволу, тоді направиться до пам'ятника Степанові Бандері та завершить маршрут у селі Білогорща, на місці останнього бою Романа Шухевича. Таким заходом молодь пошанує генерал-хорунжого у день його народження. Детальнішу інформацію можна знайти у мережі Facebook. Для участі необхідно зареєструватися за посиланням.

Що? Молодіжний концерт-презентація «Kerygma Project»

Де? У садах митрополита Андрея Шептицького в Львові

Коли? 28 червня о 17:00

До всеукраїнського Дня молоді та Дня Конституції, 28 червня о 17:00 годині в садах митрополита Андрея Шептицького у Львові відбудеться молодіжний концерт-презентація «Kerygma Project».

Молодь матиме можливість вперше побачити красу Митрополичих садів початку 18 століття; здійснити екскурс у історію та побачити панораму Львова зі Святоюрської гори; перейнятися унікальним виконанням християнських пісень та виховати себе через діла благодійності.

«Kerygma Project» – це спільний проект Фонду Андрея Шептицького та виїзної студії звукозапису «Ceciliarec». З грецької «керигма» – це «добра звістка». Проект молодих виконавців-християн – це свідчення Бога в їхньому житті, яким вони діляться через музику, що несе добру новину від Бога і про Бога! Метою проекту є поширити добру новину, що «з нами Бог», через сучасну християнську музику, і тим підтримати молодих людей у зростанні у вірі.

Благодійний внесок – 50 гривень – це пожертва і підтримка багатьох проектів Церкви, які діють і розвиваються на території Львівської Архиєпархії УГКЦ; це можливість для відновлення східної частини садів, де ступала нога митрополита.

Що? Військово-патріотичний табір «Зашків-2015»

Де? Село Зашків, Жовківський район

Коли? 27-28 червня

На вихідні, 27-28 червня, на Львівщині відбудеться військово-патріотичний табір «Зашків-2015», спрямований на патріотичне виховання молоді, популяризацію оздоровчого туризму, екологічне  виховання, ознайомлення з історією краю.

Учасники здобудуть необхідні знання і навички поводження зі зброєю, правила захисту під час небезпеки, подискутують на тему «Як згуртувати навколо себе людей для оборони держави». Таборовики оволодіють навичками самостійного пристосування до вимог вишколу в польових умовах, інформує прес-служба ЛОДА.

Метою табору є виховання у дітей, юнацтва та молоді національної свідомості, історичної пам’яті, громадянської позиції, патріотизму, посилення інтересу та інформованості молоді в темі національно-визвольної боротьби 1940-их – середини 1950-их років минулого століття, дисциплінованості, субординації, налагодження якісно нового рівня спілкування і взаємовідносин між ними, виховання фізично, інтелектуально та духовно розвиненого юнацтва та молоді України, залучення дітей, юнацтва та молоді до краєзнавчої діяльності, вивчення, охорони та відновлення пам'яток української історії та культури, а також пропаганда здорового способу життя серед дітей та молоді, популяризація дитячо-юнацького, молодіжного патріотичного руху.

Що? Пластовий фестиваль «Просто літо»

Де? Місто Новий Розділ

Коли? 27-28 червня

До Дня молоді Львівська округа Пласту – НСОУ та управління молоді та спорту ЛОДА пропонує молоді взяти участь у пластовому фестивалі, що відбудеться в містечку Новий Розділ Львівської області 27-28 червня 2015 року. «Просто літо» – під такою назвою пройде захід, що має на меті ознайомити широке коло учасників із звичними пластовими забавами. У рамках фестивалю проведуть низку активітетів. Протягом двох днів пластові інструктори познайомлять молодь міста та навколишніх сіл із різними видами активного дозвілля.

Підготувала Наталія Середюк

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!