На правах реклами

День закоханих: де святкувати біля Львова

2559 0
Для тих, хто цінує романтику та хоче зробити сюрприз своїй половинці, Edem Resort Medical & Spa пропонує провести день та вечір у спокої та гармонії.

Палацово-парковий комплекс Edem Resort Medical & Spa, який знаходиться серед мальовничої природи, на березі озера, це саме те місце, де будь-яка жінка відчує себе справжньою королевою. Тут все підкреслить урочистість моменту – винна карта, вишукане меню, розкішний інтер’єр. Edem Resort пропонує два варіанти світкування цього особливого дня: з проживанням та без.

Якщо ви хочете особливий вечір, тоді пропозиція романтичної вечері саме для вас. Початок - о 19:00. На вас чекає романтична вечеря у ресторані з виглядом на озеро, афродизіак-меню від шеф-кухаря, келих шампанського, жива музика та романтична атмосфера. У подарунок кожній парі - портрет, намальований художником.

Вартість 3000 грн для двох.

Також "День закоханих" в Edem Resort пропонує увесь день насолоджуватись особливими моментами наодинці. Поселення -14 лютого о 12:00. У вартість входить денне користування номером з 12:00 до 21:00, користуванна SPA-зоною протягом усього дня (басейн, джакузі, римська лазня, руська баня, фінська сауна, крісла хамам, доріжка Кнейпа, соляна кімната, циркулярний душ, душ вражень). О 19:00 вас чекає романтична вечеря від шеф-кухаря, у ресторані з виглядом на озеро.

Вартість 6700грн для двох.

Після 22:00 Edem Resort запрошує у Lounge bar, де для усіх - караоке безкоштовно. Подаруйте собі незабутній День Святого Валентина у Edem Resort Medical & Spa.

Забронювати: +38 (067) 314 65 12.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!