Депутата облради і головного тюремника Львівщини затримали на хабарі в останній день роботи на посаді

8360 0
Михайло Дзюдзь взяв хабар на суму близько тисячі доларів від підлеглого.
Фото: Високий замок

Фото: Високий замок

Керівник Західного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції Михайло Дзюдзь в останній день роботи на посаді був затриманий на отриманні хабаря. Про це на своїй фейсбук-сторінці повідомляє міністр юстиції Денис Малюська.

«У останній робочий день (був попереджений про звільнення), після селекторної наради, на якій усім вкотре нагадали про те, що хабарі толерувати ніхто не буде, взяв хабар у розмірі близько однієї тисячі доларів США від одного зі своїх підлеглих і був затриманий у результаті спільної операції СБУ та НАБУ за підтримки управління внутрішньої безпеки Мін’юсту. Наскільки розумію, це був останній із кількох періодичних платежів», – написав Денис Малюська.

Читайте також: Давайте зламаємо систему! Головна прокурорка Львівщини про роботу, стереотипи і Кафку

Міністр додав, що має сподівання, що це не останнє затримання працівників системи Мін’юсту, яких є десятки тисяч.

Михайло Дзюдзь – генерал-майор, депутат Львівської облради, голова постійної депутатської комісії з питань законності, депутатської діяльності, регламенту, правоохоронної та антикорупційної діяльності, дотримання прав людини та військових проблем.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!