Київ

Депутатку Київради обрано до Верховної Ради

858 0
Депутатка Київської міської ради Ірина Никорак стала депутаткою Верховної Ради України.
Фото: Facebook/Ірина Никорак

Фото: Facebook/Ірина Никорак

Центральна виборча комісія визнала Ірину Никорак обраною депутаткою Верховної Ради замість Михайла Забродського (№4 у списку “Європейської солідарності”), який склав повноваження. Про це йдеться у повідомленні ЦВК.

Зазначається, що до неї надійшла постанова парламенту від 20 березня, якою депутатські повноваження Забродського було достроково припинено у зв’язку з особистою заявою.

Читайте також: на Київщині Пункти незламності змінять графіки роботи. Деталі

Комісія розглянула вказану постанову і визнала обраним нардепом наступного за черговістю кандидата у списку “Євросолідарності”, а саме Никорак, що йшла у ньому під №26.

Надалі Никорак має подати до комісії документи для реєстрації народною депутаткою.

Як повідомлялося, Верховна Рада 20 березня достроково припинила повноваження народного депутата із парламентської фракції "Європейська солідарність" Михайла Забродського згідно з його заявою.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!