Політична реклама

Депутати хочуть дозволити судові процеси через Skype

1115 0
У Верховній Раді зареєстровано законопроект, яким дозволяє участь у судових процесах в режимі відеоконференції. Проект закону №9753 було внесено народним депутатом від БЮТ Валерієм Писаренком. Згідно з положеннями закону, господарські суди в Україні за клопотанням однієї зі сторін, третьої особи, прокурора або іншого учасника процесу, можуть дозволити стороні брати участь у суді в режимі відеоконференції.

Як інфо рмує Watcher, використання відповідної техніки повинне гарантувати належну якість відео та звуку.

Окрім того, закон передбачає фіксування усіх процесуальних дій на записуючі пристрої. У випадку технічних проблем чи відсутності зв’язку суд має право перенести засідання. В законі вказано, що його впровадження не потребує додаткових затрат з державного бюджету, тому більшість судів можуть обладнати свої зали необхідним устаткуванням.

Нагадаємо, сьогодні закрили популярний український файлообмінник EX.UA.

ТЕГИ: Інтернет,
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!