Політична реклама

Депутати хочуть заборонити усі лотереї, окрім державних

1290 0
Верховна Рада ухвалила в першому читанні законопроект N8652 "Про державні лотереї в Україні", яким визначаються основні засади правового регулювання цієї діяльності.

Як повідомляє УКРІНФОРМ, цим документом, зокрема, передбачається розглядати лотерейну діяльність як монопольну діяльність держави на запровадження лотерей, змістом якої є заборона запровадження та проведення на території України всіх лотерей, окрім державних. Організаторами лотерей виступатимуть виключно Кабінет Міністрів України та спеціально уповноважений центральний орган виконавчої влади з питань державного регулювання лотерейної діяльності в Україні.

Законопроект також містить фінансово-економічні, організаційні та інші вимоги до оператора лотерей, а також передбачає суворе регулювання порядку набуття статусу таких операторів, можливість набуття статусу оператора лише за результатами проведення відкритого конкурсу за умови попереднього проходження всіх процедур та експертиз.

Джерело: "ПроВолинь"


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!