Депутати ЛМР не погодили парковку біля готелю на проспекті Свободи

1405 0
Раніше це рішення погодили на засіданні інженерної комісії ЛМР.
фото: Google Maps

фото: Google Maps

У Львові на проспекті Свободи, 45 не погодили паркомісце для готелю Panorama, яке раніше підтримали на комісії інженерного господарства транспорту та зв’язку.

Читайте також: Перед ляльковим театром у Львові ліквідують парковку

Там планували розташувати одне паркомісце для туристичного автобуса. Під час засідання сесії Львівської міської ради, депутат від об’єднання «Самопоміч» Олег Шмід додав, що згідно з оновленими державними будівельними нормами розміщувати парковку на тротуарах заборонено. Крім цього, ініціаторам запропонували альтернативну парковку на вулиці Фурманській біля готелю.

У разі, якщо пропозицію підтримали б, на проспекті Свободи довелося б звузити тротуар та ускладнити рух громадського транспорту виділеною смугою. Раніше готель мав договір із з управлінням щодо парковки на вулиці Фурманській, проте розірвав його.

Крім цього, ухвалою перерозподілили розміщення паркомісць по Львову загалом та не погодили стоянку на 200 машин на вулиці Городоцькій, 286б, де раніше видали містобудівні умови та обмеження для проектування торгового центру на місці незавершеного будівництва.

Читайте також: У центрі Львова перевірять наземні парковки

Нагадаємо, що рік тому депутати ЛМР також дозволили облаштувати парковку біля «Гранд Готелю» на просп. Свободи.

Вікторія Ейсмунт 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!