Депутати ЛМР підтримали капремонт та розширення дороги до Брюховичів

2214 0
На цьому відрізку дороги від початку 2019 року сталося близько 15-ти аварій.

Депутати ЛМР підтримали петицію про капітальний ремонт та розширення відтинку дороги, що сполучає Львів через вул. Замарстинівську з Брюховичами та пролягає через Брюховицьке лісництво. За відповідну ухвалу проголосували під час пленарного засідання сьогодні, 21 листопада.

Читайте також: Міськрада Львова підтримала петицію про порятунок монастиря на території ЛАЗу

За словами автора петиції, голови ГО «Розвиток Громади» Володимира Беня, останній повноцінний ремонт цієї дороги проводили приблизно 10 років тому, а через неналежний ремонт на цьому відрізку від початку 2019 року сталося близько 15-ти аварій.

Він додає, що у цьому районі зростає кількість житлової забудови, зокрема на території військової частини на Замарстинівській мають будувати житлове містечко для бійців АТО.

Петиція набрала необхідні пів тисячі голосів ще у жовтня. Тепер департамент житлового господарства та інфраструктури має розробити дорожню карту для її реалізації та представити на розгляд депутатів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!