Депутати ЛМР підтримали передачу приміщення колишньої поліклініки на Роксоляни школі

2310 0
Приміщення належить «Укрзалізниці», тож яким чином його передадуть у комунальну власність наразі не відомо.
Фото: zaxid.net

Фото: zaxid.net

Депутати Львівської міської ради підтримали петицію про передачу приміщення колишнього дитячого поліклінічного відділення №2 на вулиці Роксоляни, 33а  для організації навчального процесу львівської середньої школи №65, що розташована поруч. 

Читайте також: У Львові погодили петицію про добудову вулиці Ряшівської

Петиція набрала необхідну кількість голосів ще у лютому. У петиції вказано, що міська рада має викупити приміщення та розмістити там 20 навчальних класів, яких бракує школі №65.

За словами депутатки ЛМР Вікторії Довжик, приміщення належить «Укрзалізниці», тож чи передасть підприємство приміщення місту наразі не відомо. На одному з наступних пленарних засідань профільний департамент має представити дорожню карту на виконання петиції.

Читайте також: УГКЦ просить надати приміщення на Короленка у Львові під Центр опіки сиріт

Додамо, що у 2017 році поліклініку закрили, а дітей мікрорайону Левандівки обслуговують у 3-й міській поліклініці. Тепер цю петицію мають розглянути на найближчому пленарному засіданні ЛМР.

Вікторія Ейсмунт


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!