У Львові затвердили новий склад виконавчого комітету

1477 0
До складу виконкому мають також увійти старости громад.
Фото: Христина Процак

Фото: Христина Процак

Сьогодні на засіданні ради Львівської МТГ депутати проголосували за новий склад виконавчого комітету, у який увійдуть 9 осіб. Про це повідомляє кореспондент Тvoemisto.tv з місця події.

До складу виконавчого комітету увійде львівський міський голова Андрій Садовий, секретар Львівської міської ради Маркіян Лопачак, керуюча справами виконавчого комітету Львівської міської ради Наталія Алєксєєва.

Також два заступники міського голови – Андрій Москаленко та Ірина Маруняк. Андрій Москаленко тепер буде першим заступником міського голови і заступником з економічного розвитку. Ірина Маруняк залишається заступницею міського голови з питань житлово-комунального господарства. 

Також членом виконкому буде начальник Головного управління ДСНС України у Львівській області Юрій Кагітін. 

Крім того, до складу виконкому увійдуть заступник міського голови Винників Богдан Шустер, позаштатний радник міського голови та колишній нардеп від «Самопомочі» Олег Лаврик та колишній депутат ЛМР, секретар наглядової ради «Інституту міста» Артем Хмиз.

Читайте також: У міськраді створили новий департамент міської мобільності і вуличної мережі 

Водночас, як пояснював раніше Тvoemisto.tv директор Агенції регіонального розвитку Львівської області Тарас Баранецький, наразі досі не завершена процедура приєднання сільських, селищних, міських рад. Також не сформовані старостинські округи у Львівській міській територіальній громаді. До складу виконкому мають увійти старости. Питання формування старостинських округів, кількісного і персонального складу старост є повноваженням голови Львівської ОТГ, який має подати кандидатури на розгляд депутатів, пояснив Тарас Баранецький.

Вікторія Савіцька

 

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!