Депутати звернулися до уряду через заборону грати на стадіоні «Україна»

1105 0
Проводити матчі Української Прем’єр-ліги на стадіоні другої категорії заборонено.
Фото: fckarpaty.com.ua

Фото: fckarpaty.com.ua

Депутати Львівської обласної ради під час сесії сьогодні, 13 липня, звернулися до уряду через те, що стадіон «Україна» у Львові понизили до 2-ої категорії і, таким чином, футбольні клуби «Рух» та «Львів» не зможуть там грати. Таке рішення напередодні оприлюднила Служба стадіонів та безпеки проведення змагань УАФ.

Проводити матчі Української Прем’єр-ліги на стадіоні другої категорії заборонено. Раніше стадіон «Україна» належав до третьої. Також голови всіх депутатських фракцій Львівської міської ради провели сьогодні виїзне засідання на стадіоні, вони просять президента Української асоціації футболу Андрія Павелка надати усі документи (акти огляду стадіону та перелік його недоліків), які дозволили чиновникам УАФ забрати у стадіону 3-тю категорію.

Читайте також: Львівським «Карпатам» не дали землю біля стадіону «Україна»

Раніше на стадіоні мали проводити матчі львівські команди «Карпати», «Рух» та «Львів». Зокрема, футбольний клуб «Рух» 9 липня, оприлюднив заяву про те, що через рішення УАФ може припинити своє існування. Там переконані, що відбулась «закулісна змова керівництва «Арени Львів» та Української асоціації футболу, яка полягає в тому, щоб змусити львівські клуби грати там, де прагнуть саме вони».

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!