Депутати Львова виділили землю для Польського дому

2075 0
Міськрада надала дозвіл на виготовлення проекту землеустрою для обслуговування у Львові Польського Дому. Будинок знаходитиметься за адресою вулиця Шевченка, 3а.
фото: wspolnotapolska.org.pl

фото: wspolnotapolska.org.pl

Цього року у Львові розпочнеться будівництво Польського дому, який стане осередком мови, культури, науки та польських традицій.

Федерації Польських організацій в Україні надали дозвіл на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Шевченка, 3а, в оренду для обслуговування Польського Дому у Львові – будівель Центру польської культури та Європейської інтеграції. Таке рішення було прийнято 21 травня на пленарному засіданні сесії міськради 67-ма голосами.

Читайте також: У Львові з'явиться Польський дім

Йдеться про земельну ділянку, площею 0,4080 га, відведену за рахунок земель промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення.

Тим часом польські громадські організації оголосили про збір пожертв на будівництво цього приміщення. Для охочих допомогти – реквізити ТУТ.

Опублікувала Юлія Сабадишина

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!