Депутати підтримали петицію про будівництво крематорію у Львові

1408 0
Тепер департамент житлового господарства та інфраструктури у 30-денний термін має розробити дорожню карту реалізації електронної петиції.
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

Сьогодні, 8 липня, під час пленарного засідання сесії ЛМР розглянули та підтримали електронну петицію «Побудова крематорію у Львові до 2025 року». Так, за проєкт ухвали проголосували 44 депутати.

Тепер департамент житлового господарства та інфраструктури у 30-денний термін має розробити дорожню карту реалізації електронної петиції за участю автора та скерує її на розгляд та затвердження постійній комісії міської інфраструктури, інженерного та житлового господарства.

Читайте також: У Львові землі для поховання на кладовищах вистачить лише на рік

Нагадаємо, що у Львові оголосили архітектурний конкурс на найкращу проєктну пропозицію будівлі крематорію на території Голосківського цвинтаря. Окрім цього, Тvoemisto.tv з’ясувало, скільки коштуватиме Львову будівництво крематорію та розширення цвинтарів. Ми дізналися, чи є попит на такі послуги в Україні, як до появи крематорію ставляться львів’яни та що думають з цього приводу церковники і чи голосуватимуть за будівництво депутати.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!