Депутати підтримали ініціативу Веремчука виділити районним адміністраціям Львова по 600 тис грн.

1796 0
Кошти підуть на ремонт внутрішньо-прибудинкових доріг та тротуарів по районах Львова
Фото: lviv.depo.ua, nkontrol.org.ua

Фото: lviv.depo.ua, nkontrol.org.ua

Вчора, 27 серпня, під час, засідання Львівської міської ради депутати підтримали пропозицію керівника депутатської групи «Народний контроль у ЛМР, члена комісії інженерного господарства, транспорту та зв’язку Валерія Веремчука виділити з міського бюджету 2 млн. 400 тис. грн. на ремонт внутрішньо-прибудинкових доріг та тротуарів по районах Львова. Цю пропозицію Валерій Веремчук вніс на останньому засіданні транспортної комісії.

«Я вніс цю пропозицію і, що добре, депутати її підтримали, бо у Львові вкрай жахливий стан прибудинкових доріг та тротуарів. На гарячу лінію «Народного контролю» щодня поступає з десяток звернень від львів’ян по цій темі. Люди розповідають, що на поганих тротуарних хідниках вони неодноразово травмувалися», – розповів Валерій Веремчук.

Нагадаємо, раніше члени депутатської групи «Народний контроль» у ЛМР організували спеціальну гарячу лінію на яку закликали львів’ян телефонувати та пропонувати об’єкти, які на їхню думку, слід включити у титульний список.

«Тоді до нас поступило сотні звернень. Зараз ми закликаємо львів’ян слідкувати аби кошти виділені з міського бюджету на ремонт внутрішньо-квартальних доріг таки були спрямовані за призначенням. Якщо ж ви бачите, що у вашому дворі вже зо десяток років не виконуються ремонтні роботи прошу телефонувати за номером: 0-800-502-945», – наголосив Валерій Веремчук.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!