Депутати розглянуть мирову угоду з родиною Козловського на викуп двох ринків у Львові

910 0
Стосовно цього вже кілька років триває судовий спір.
Фото: Westnews.info

Фото: Westnews.info

Сьогодні, 25 березня, депутати Львівської міськради зберуться на чергове пленарне засідання, де мають розглянути понад 200 питань. Найбільш дискусійним серед порядку денного буде укладення мирової угоди між містом та ТзОВ «Дари Львівщини», власницею якого є Софія Максимець, донька львівського бізнесмена та депутата Львівської облради від партії «Європейська Солідарність» Григорія Козловського, на викуп у міста «Винниківського» ринку та ринку «Підзамче».

Стосовно цього вже кілька років триває судовий спір. Попередня ціна майна за мировою угодою становить 18 мільйонів гривень.

Читайте також: «Це бізнес». Чи вигідно Львову віддати два ринки та що буде із землею

Окрім цього, депутати затверджуватимуть кінцевий варіант бюджету на 2021 рік. Також розглянуть питання про зменшення кількості паркомісць на деяких майданчиках, про погашення заборгованості перед ТзОВ «Балтом Україна» за ремонти доріг до Євро-2012. За борги місто планує віддати підприємству 8 комунальних будівель.

Серед питань є створення природно-заповідного фонду парку-пам’ятки садово-паркового мистецтва місцевого значення «Кульпарків» та розроблення детальних планів територій.

Повний перелік питань, які розглядатимуть депутати, можна переглянути за посиланням.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!