Депутати зібрали підписи за відставку Максима Степанова

1220 0
Максим Степанов очолив МОЗ у березні 2020 року.
Фот: Роман Балук

Фот: Роман Балук

Народні депутати зібрали понад 150 підписів для проведення позачергового засідання ВРУ, на якому мають розглянути питання про відставку міністра охорони здоров’я Максима Степанова. Про це повідомила нардепка Ольга Стефанишина від партії «Голос».

«Нам вдалося зібрати більш ніж 150 підписів народних депутатів. Нарешті! Тепер Рада має розглянути це питання в обов’язковому порядку, а голова Дмитро Разумков поставити його в порядок денний ВР», – повідомила Ольга Стефанишина.

За її словами, через керівника МОЗ було провалене тестування українців та вакцинація від Covіd-19.

«На совісті Степанова провалене тестування. Закупівля захисних костюмів для лікарів на 40% дорожче. Відсутність вакцин від Covid-19. Найменше, що ми сьогодні можемо зробити як депутати, це – звільнити міністра. Інше – це справа правоохоронних органів», – зазначила Ольга Стефанишина.

Нагадаємо, що депутати проголосували за призначення Максима Степанова міністром охорони здоров’я 30 березня 2020 року.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!