Державіаслужба рекомендує запустити нові рейси зі Львова. Перелік напрямків

3268 0
Комісія Державної авіаційної служби (Державіаслужба) України з розгляду питань про права на експлуатацію повітряних ліній 26 вересня 2016 року рекомендувала голові служби видати низку прав на виконання авіарейсів українським авіакомпаніям.
фото: xvatit.com

фото: xvatit.com

Як інформує «Інтерфакс-Україна», за підсумками засідання комісії авіакомпанії «Азур Ейр Україна» рекомендовано видати права на рейси зі Львова до Анталії, Даламана, Шарм-ель-Шейха та Хургади.

Крім того, авіакомпанії «Роза вітрів» рекомендовано до видачі права на регулярні рейси зі Львова до Хургади. Компанії також рекомендовано розширити їй частоти на чартерні польоти зі Львова до Хургади.

Авіакомпанії «Дарт» рекомендовано задовольнити заявку на виконання регулярних рейсів зі Львова до Тбілісі та Батумі, а також на польоти в інших державах, а саме: Литві, Норвегії, Іспанії, Швеції, Франції, Мавританії, Марокко, Намібії, Тунісі, Камеруні.

Авіакомпанії «Міжнародні авіалінії України» (МАУ), найбільшій авіакомпанії країни, рекомендовано видати права на «регулярку» до Каунаса зі Львова та Одеси.

Окрім цього, рекомендовано видати МАУ призначення на чартери зі Львова до Хургади та Анталії.

Читайте також: Львів очікує на прихід лоукостера Wizz Air

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!