Державіаслужба запросила низку країн світу літати у Львів без обмежень

2581 0
У п'ятницю, 3 квітня, Державна авіаційна служба України (ДАСУ) відправила листи авіаційному керівництву Франції, Нідерландів, Азербайджану, Казахстану, Вірменії та Туркменістану з пропозицією зняти обмеження по кількості рейсів і перевізників до Львова. Про це на своїй сторінці в Facebook написав голова служби Денис Антонюк.

«По міжнародним рейсам ДАСУ відпрацювала, тобто зараз безумовно відкриті всі основні пункти в Європі (Італія, Іспанія, Німеччина, Кіпр, Греція, і більшість країн в ЄС), а також більшість інших міжнародних маршрутів поза ЄС (в першу чергу, ОАЕ , Росія, США тощо). Щодо інших обмежених пунктів пропозиції відкритися відправлені (м'яч не на українському боці)», –  написав він.

«Далі все в руках аеропорту і міської влади. Досвід європейців показує, що без роботи місцевої влади значного збільшення потоку і залучення перевізників не буде»,  – додав глава Державіаслужби.

Як повідомлялося раніше, Міністерство інфраструктури України 2 квітня застосувало принцип «відкритого неба» в аеропорту Львова. Це механізм, який дозволить допустити якомога більше авіакомпаній на львівський ринок і направити прямий туристичний потік у Львів та суміжні регіони.

Джерело: ЛIГАБiзнесIнформ


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!