Політична реклама

Державна міграційна служба не видаватиме довідок про народження дітей

1231 0
Згідно з законодавством України, починаючи з 1 серпня минулого року ведення реєстраційного обліку місця проживання фізичних осіб покладено на Державну міграційну службу України.

При цьому, залишається неврегульованим порядок видачі довідок про склад сім’ї, які видавалися суб’єктами господарювання, що надають послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій (у тому числі житлово-будівельні кооперативи та об’єднання співвласників багатоквартирних будинків), -- повідомила прес-служба Державної міграційної служби України.

До законодавчого врегулювання цього питання, Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, спільно з Міністерством внутрішніх справ України надано відповідне роз’яснення щодо продовження видачі зазначених довідок житлово-експлуатаційними організаціями.

Підрозділи міграційної служби при цьому сприятимуть житлово-експлуатаційним організаціям в отриманні інформації про осіб, зареєстрованих у житлових приміщеннях.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!