Державне агентство розвитку туризму очолить львів’янка Мар’яна Олеськів

4939 0
Із 2011 року вона працювала в Одеській міськраді як керівниця відділу туризму.
Фото: Мар’яна Олеськів / Фейсбук

Фото: Мар’яна Олеськів / Фейсбук

Кабінет міністрів визначив львів’янку Мар'яну Олеськів переможницею конкурсу на посаду голови Державного агентства розвитку туризму. Про це повідомив міністр культури, молоді та спорту Володимир Бородянський у своєму Телеграм-каналі.

Згідно з даними на сайті Львівської міської ради, Мар'яна Олеськів із березня 2016 року працювала директоркою львівського «Центру розвитку туризму». Вона упродовж 1999-2004 років навчалася у Львівському національному університеті імені Івана Франка за спеціальністю «Економіка підприємства».

Читайте також: Львів отримав понад 150 мільйонів гривень від туризму за минулий рік

Надалі кілька років працювала в одній зі столичних компаній керівницею відділу по роботі з корпоративними клієнтами. Протягом 2009-2010 років як приватна підприємиця організовувала заходи та проводила політичний консалтинг.

Із 2011 року працювала в Одеській міськраді як керівниця відділу туризму, заступниця начальника управління культури та туризму.  Додамо, що Мар’яна Олеськів є сестрою керівника управління транспорту ЛМР Ореста Олеськіва.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!