Десятки загиблих окупантів. Українські військові відбили наступ на Луганщині

2660 0
Російські війська не мали жодних успіхів.
Фото/Narciso Contreras

Фото/Narciso Contreras

Українські військові тримають лінію оборони в Луганській області. Захисники відбили наступ російських окупантів у Рубіжному та Попасній. Про це повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай у ефірі національного телемарафону, пише НВ.

«Загострення вже розпочалося, тяжка ситуація. Але наші захисники тримають лінію оборони, відбивши наступ у Рубіжному, Попасній. Там втрати десятками загиблих у ворога», – сказав він.

Читайте також: Будуть масивніші бомбардування. Експерт про 9 травня, цілі росії і новий виток війни

Зі слів Гайдая, кількість атак на регіон сьогодні вночі суттєво зросла, були чисельні обстріли та наносилися авіаудари. Однак супротивник не домігся жодних успіхів.

Нагадаємо, що президент України Володимир Зеленський вчора заявив, що російські війська розпочали битву за Донбас та сконцентрували значну частину своєї армії для наступу на сході України. Вони продовжують наступальні дії на сході України, щоб встановити повний контроль на території Луганської та Донецької областей, а також утримати сухопитний коридор до тимчасово окуповнаого Криму. Росіяни розгортають додаткові ППО на Харквіщині та сусідній Бєлгородській області. 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!