Десятим хедлайнером Leopolis Jazz Fest буде американська співачка Ліза Стенсфілд

1790 0
Її пісні протягом 30-ти років посідали перші місця в британських та американських чартах.
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

Десятим хедлайнером Leopolis Jazz Fest стане співачка Ліза Стенсфілд, яка понад 30 років об'єднує в своїй творчості соул і поп-музику. Про це повідомляють організатори фестивалю.

У 80-ті роки амеркианська співачка працювала у складі групи Blue Zone, коли до неї прийшов перший успіх: композиція Big Thing зайняла 11-те місце у Великобританії і увійшла в топ-10 танцювального чарту в Америці.

Першим сольним проривом співачки став альбом Affection 1989 року і сингли: All Around The World (який досяг третього місця в американському чарті і першого – у Великобританії), What Did I Do To You, Live Together, You Can not Deny It та This Is The Right Time.

Читайте також: Все буде step by step. Олексій Коган про Leopolis Jazz Fest

Ліза СТенсфілд отримала безліч нагород серед яких Brit Awards, Ivor Novello Awards і Billboard Music Awards. У 1999 році вона дебютувала у фільмі «Свінг», для якого вона записала десять пісень. В останні роки випустила альбоми Seven (2014 року) і Deeper (2018).

Загалом Ліза Стенсфілд продала більше 20 мільйонів платівок.

Нещодавно вона анонсувала осінній гастрольний тур в 2019 році, присвячений 30-річчю з моменту випуску її дебютного сольного альбому Affection.

Раніше організатори оголосили інши хедлайнерів фестивалю. Leopolis Jazz Fest 2019 відбудеться 26-30 червня (середа-неділя).


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!