Політична реклама

DETA-ELIS - медицина майбутнього сьогодні. R

1447 0
Компанія Дета-Еліс займається новітніми досягненнями в галузі медицини. Напротязі 20-ти років російські вчені за підтримки провідних фахівців Росії та Європи, опираючись на досягнення європейських колег створюють інноваційне медичне обладнання, яке не має аналогів у світі. Обладнання компанії DETA-ELIS має п'ять патентів Росії, американський патент, Сертифікат Ради Європи та один міжнародний патент на спосіб впливу, захищений в 72 країнах світу.

А також ряд нагород: золоту медаль Мечнікова за Практичний вклад в зміцнення здоров'я нації, золоту медаль "1000 кращих підприємств Росії", золота статуетка кращих товарів Росії, срібна медаль імені Авіценни. Результатом медичних досягнення є поза 117 протоколів клінічних дослідів. DETA-ELIS - це міжнародна компанія, яка працює на території країн СНД та Європи. Компанія включає в себе: завод-виробник медичного обладнання (м. Зеленоград, Росія), міжнародну медичну асоціацію DETA-MED, маркетингову компанію DETA-ELIS, тренінгову компанію System8, телемедицину DETA-LINE, власну мережу центрів компанії, які працюють по франчайзингу на території країн СНД.

Запорукою успішності компанії є поєднання трьох складових: медицини, соціального бізнесу та франчайзингу. В даний час в каталозі продукції Дета-Еліс є цілий ряд медичних терапевтичних приладів індивідуального застосування, які багатьомзамінили домашню аптечку і допомогли відновити здоров'я. А для того, щоб прилади ДЕТА знайшли свій шлях у кожний будинок в нашій країні і за її межами, керівництво компанії проводить роботу по формуванню мережі регіональних представництв в країнах СНД та Європи.

Компанія Дета-Еліс виробляє професійне медичне діагностичне обладнання, стаціонарне лікувальне обладнання,портативне лікувальне обладнання, косметологічне обладнання, яке використовується для діагностики, виявлення першопричин захворювань, профілактики та лікування широкого кола захворювань, таких як: Аденома, Аллергії, Артроз, Астма, Безпліддя, Бронхіт, Варикоз, Виразка, Гайморит, Гастрит, Гепатити, Гіпертонія, Герпеси, Грижі, ДЦП, Імпотенція, Камені, Кісти, Міома, Ожиріння, Папіллома, Печія, Пневмонія, Поліартрит, Простатит, Проблеми із зором, Псоріаз, Пухлини, Розсіяний склероз, Фіброми, Хламідіоз, Холестерин, Целлюліт, Цистит, Цукровий діабет, Енурез та інших.

Медичне обладнання компанії DETA-ELIS використовується для:

  • Комплексного обстеження та лікування всіх органів та систем;
  • Виявлення першопричин захворювань;
  • Обстеження на наявність та знищення гельмінтів, найпростіших, бактерій, вірусів, грибків;
  • Діагностики та знищення ТОРЧ-інфекцій, інфекцій, які передаютьсястатевим шляхом;
  • Діагностики та лікування гінекологічних захворювань;
  • Діагностики та лікування уроголічних захворювань (простатиту, імпотенції і т.д.);
  • Діагностики та лікування інсультів, інфарктів;
  • Діагностика причин виникнення варикозного розширення вен та лікування;
  • Діагностики алергій та їх причин;
  • Перевірка на індивідуальну сумісніть косметичних засобів/БАДІВ/ліків;
  • Розгладження зморщок на обличчі;
  • Покращення тонусу обличчя;
  • Зняття набряків під очима;
  • Корекції зору;
  • Регулювання ендокринної (гормональної) системи;

 

В рамках міжнародної медичної асоціації DETA-MED, компанія Дета-Еліс приділяє велику увагупідвищенню кваліфікації лікарів, які використовують в своїй практиці діагностичне обладнання і медичні прилади ДЕТА. Лікарі мають можливість проходити навчання, підвищення кваліфікації в кращих спеціалістів компанії по користуванню медичним обладнанням та якісно проводити діагностичне обстеження та консультувати пацієнтів відносно лікування, профілактики, оздоровлення та омолодження. А також лікарі мають можливість щотижня підвищувати свій рівень кваліфікації завдяки централізованим навчанням засобами інтернет-телекомунікацій. На постійній основі проводяться міжнародні медичні конференції. Завдяки телемедицині DETA-LINE, системі обслуговування пацієнтів компанії DETA-ELIS з принципово новим підходом до надання медичної допомоги. Використовуючи в повсякденному житті прилади DETA, Ви можете отримувати своєчасний, якісний, індивідуальний супровід, консультації по телефону або інтернет та отримувати відповіді на питання медичного характеру в якому б куточку світу Ви не знаходились.

Дякуючи франчайзингу, мережа центрів компанії Дета-Еліс постійно розширюється, що дозволяє отримати все більшій кількості людей якісні консультації по профілактиці, оздоровленню, омолодженню, лікуванню та діагностиці. На постійній основі проводяться лекції, презентації, конференції для населення, де можна не лише отримати вичерпну інформацію стосовно використання новітніх методик лікування, самим передовим діагностичним обладнанням, демонстрація роботи косметологічних приладів, а й отримати безкоштовну консультацію лікаря та безкоштовно пройти експрес-обстеження.

Отримати якісну консультацію лікаря та варіанти рішення по проблемі, що Вас турбує. Представники компанії DETA-ELIS та центри є також і у Львові, до яких Ви можете звернутись за більш детальнішою інформацією.

Контакти: +38 (097) 474-29-80, +38 (032) 253-08-80, м. Львів, вул. Лесі Українки, 7.

www.youtube.com/user/detaelislviv

http://www.facebook.com/detaelislviv

http://vk.com/detaelislviv

Будьте здорові з технологіями XXI століття!

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!