Деталі з місця обвалу будинку на вулиці Руській у Львові. Репортаж

4511 0
Загиблим виявився молодий хлопець, який виконував роботи перфоратором.
Фото: Тарас Бабенчук

Фото: Тарас Бабенчук

У Львові у будинку на вулиці Руській, 8 стався обвал стіни у нежитловому одноповерховому будинку. З-під уламків дістали тіло молодого хлопця, який виконував роботи перфоратором. Про це на своїй сторінці повідомив заступник міського голови Андрій Москаленко. 

«16.39 надійшло повідомлення що на Руськй стався обвал частини стіни. Рятувальники проводили роботи по розбору завалених конструкцій. Під завалами виявили тіло загиблого чоловіка, його особу зараз встановлюють», - раніше повідомив Tvoemisto.tv речник ГУ ДСНС у Львівській області Ігор Курус.

У флігелі на першому поверсі була житлова квартира, в якій власники не проживали вже тривалий час. 

«У одноповерховій будівлі, на горищі, проводили роботи перфоратором. Під час цього стався обвал. Загиблий – чоловік, ймовірно працював там. Це приватний будинок. Власники не зверталися за відповідними документами на роботи до Галицької райадміністрації чи до департаменту архітектури», – додав Андрій Москаленко під час прямої трансляції Tvoemisto.tv.

Читайте також: У центрі Львова обвалилась стіна будинку. Загинув чоловік

Фото і відео Тараса Бабенчука


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!