На правах реклами

Поблизу Львова побудують новий бізнес-хаб PROSTIR. Що пропонує девелопер

5556 0
Ідеї підтримки спільноти та сучасного простору для бізнесу стали ключовими атрибутами нового обʼєкту.

Девелопер Alterra Group, відомий, перш за все, масштабним проєктом Port під Львовом, продовжує впроваджувати нестандартні підходи до складської нерухомості в Україні. Компанія оголосила про будівництво нового об'єкту – бізнес-хабу Prostir. 

Як розповів засновник компанії Дмитро Ковальчук, у процесі реалізації проєкту Port компанія отримала багато запитів від малого бізнесу на приміщення площею від 200 кв.м.

«Торгівля, виробництво, склади та офіси – поєднання цих функцій в одному просторі буде продуктивним рішенням для малого бізнесу. Це перш за все дозволить підвищити ефективність комунікації, дасть можливість клієнту побачити на власні очі виробництво чи склад, одразу оформити документи і забрати товар.

Все це обумовлює й інші вимоги для складських і виробничих приміщень – вони мають виглядати сучасно, технологічно та відповідати очікуванням клієнта. В Alterra Group ми намагаємося створювати проєкти, які будуть актуальні і через 5-10 років. Саме тому багато уваги приділяємо дизайну, як архітектурному, так і організаційному», –  зазначив він. 

В основі проєкту закладено концепцію того, що розвиток – важлива і невідʼємна складова нашого життя, а для цього потрібен простір. Ідейний і смисловий. Простір фізичний – де нові ідеї можна буде реалізовувати і для них буде місце. Простір спільноти – де буде підтримка та співпраця. Тому, пояснюють у компанії, і було обрану назву Prostir – для розвитку українського бізнесу. А ідеї підтримки спільноти та сучасного простору для бізнесу стали ключовими атрибутами нового обʼєкту. 

Іншою особливістю бізнес-хабу Prostir є нетривіальне архітектурне рішення, що поєднує в собі скандинавський мінімалізм, класичний червоний колір «фалун» та сучасні геометричні архітектурні форми. Компанія поділилася першими рендерами проєкту, які вражають одночасно своєї простотою і неординарністю рішення. Крім того, комплекс знаходитиметься біля лісу і гармонійно вписуватиметься у навколишній ландшафт. 

Підприємці можуть придбати або орендувати площі від 200 до 800 м кв, а інвесторам пропонують купівлю приміщень під здачу в оренду, з можливістю пошуку орендаря. 

«Площі у бізнес-хабі Prostir вигідно купувати на початку будівництва, адже у забудовника є можливість вносити зміни у проєкт під окремі технічні вимоги бізнесів. Вартість мінімального лоту у комплексі складатиме орієнтовно 140 тис. доларів», – наголосив Дмитро Ковальчук.

ТОВ «Альтерра Груп»/Alterra Group – українська компанія, що спеціалізується на девелопменті та керуванні комерційною нерухомістю «під ключ». У портфелі компанії – 35 об’єктів загальною площею 175 тис. кв. м. Серед них – складські та виробничі комплекси, зокрема, львівський логістичний центр Port, бізнес-центри, торгові та торгово-розважальні центри.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!