Деякі тролейбусні маршрути в Києві змінили рух

648 0
Це пов’язано з перекриттями вулиць в центрі міста та відсутністю напруги.
Фото: з відкритих джерел

Фото: з відкритих джерел

Рух на вул. Жилянській на ділянці від вул. С. Петлюри до вул. Л. Толстого в Києві залишається перекритим. Про це повідомляє КК «Київавтодор», передає КМДА.

Це пов'язано з демонтажем зруйнованого будинку на вул. Жилянській, який триває. На місці працюють рятувальні бригади, комунальні служби, спецтехніка.

Водночас через перекриття та у зв'язку із відсутністю напруги змінили рух низки тролейбусних маршрутів. 

Зокрема, тролейбуси №12 та №14 курсують до ст. м. «Палац Спорту», а №3 та №9к – до Південного вокзалу.

Читайте також: Росія збільшила ракетні удари по енергосистемі України, – британська розвідка

Нагадаємо, зранку 17 жовтня росіяни атакували Київ дронами-камікадзе. У столиці прогриміли три вибухи. Зокрема, йдеться про вибух у Шевченківському районі – в середмісті столиці. Чотири людини загинули внаслідок влучання у житловий будинок. Серед загиблих – молода пара, чоловік і дружина, які очікували на дитину. Жінка була на 6 місяці вагітності. Пізніше стало відомо, що будинок, в який поцілили, відновленню не підлягає. Без житла залишились 16 родин. 

Додамо, що сьогодні зранку в місті пролунали вибухи. Окупанти вдарили ракетами в енергетичну інфраструктуру міста. У деяких районах зникло світло.

Софіко Векуа

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!