Деякі відділення Укрпошти у Львові працюватимуть довше. Адреси

4341 0
Для зручності відвідувачів 8 відділень зв’язку Укрпошти у Львові подовжили свій графік роботи.
фото ілюстративне: з відкритих джерел

фото ілюстративне: з відкритих джерел

Відтепер такі відділення працюватимуть за більш гнучким графіком – до 20.00 чи до 21.00. Окрім цього, з понеділка по п’ятницю з 08:00 до 09:00 та після 18:00 до завершення робочого дня там функціонуватимуть мінімум два операційні вікна, звернувшись у які, клієнт зможе скористатися всім спектром послуг. Про це повідомляє прес-служба Укрпошти.

«Такі зміни впроваджуються для того, щоб клієнти, графік зайнятості яких збігається з графіком роботи поштових відділень, більше не відчували незручностей. Відтепер відправити посилку, сплатити комунальні платежі чи отримати будь-яку іншу послугу у таких відділеннях можна і після 18-ї години, і під час обідньої перерви», – зазначила директор з розвитку мережі Укрпошти Валентина Дудко.

Читайте також: Оплата комунальних послуг онлайн. 5 інструментів для львів’ян

Також вона додала, що перехід на подовжені години роботи відділень не позбавить працівників обідніх перерв і кожен працівник матиме час на повноцінний відпочинок.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!