На Львівщині блокуватимуть дороги біля кордону з Польщею

3769 0
Завтра, 10 січня, активісти анонсували блокування доріг, що ведуть до пунктів пропуску через державний кордон з Польщею.
фото: shoppingpl.com

фото: shoppingpl.com

Через заплановане блокування доріг, що ведуть до пунктів пропуску «Рава-Руська – Гребенне», «Краковець – Корчова» та «Шегині – Медика», завтра на кордоні з Польщею можуть виникнути певні труднощі. Про це йдеться в повідомленні ДФС у Львівській області на офіційній сторінці у facebook.

Читайте також: На Львівщині за біомеричний паспорт вимагали 10 тисяч хабара

Блокування доріг заплановане активістами задля привернення уваги щодо змін в оподаткуванні митними платежами товарів, які переміщуються через митний кордон України громадянами, а також інші зміни в законодавстві, які набрали чинності 01.01.2018 року.

«Керівництво Львівської митниці ДФС просить громадян, які планують подорожі за кордон, врахувати зазначене та слідкувати за інформацією, розміщеною на сторінці ГУ ДФС у Львівській області в соціальній мережі Facebook та на його субсайті», – йдеться в повідомленні.

Окрім того, керівництво митниці просить громадян утримуватись від можливо неправомірних дій та висловлювати свої протести в іншій формі, не порушуючи законів України. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!