Політична реклама

Діджиталізована агітація. Українська Галицька Партія зустрічається із мешканцями у Zoom

3140 0
У Львові це чи не перша партія, яка використала такий формат, альтернативний вуличним зустрічам.
Фото: Marvin Meyer for unsplash

Фото: Marvin Meyer for unsplash

Кандидати в депутати до Львівської міськради від Української Галицької Партії пішли агітувати на онлайн-площадки. Окрім звичних вуличних зустрічей із виборцями на округах, деякі з них випробували новий майданчик для комунікації – онлайн-зустрічі через платформу Zoom. 

Так, кандидат від Галицького району, ексрадник Уляни Супрун Олександр Ябчанка провів уже дві такі конференції

А цього тижня на онлайн-зустріч кличе сихівчан його колега та кандидатка у депутати по Сихову Ірина Бек. Планує обговорити актуальні проблеми та потреби району та відповісти на всі питання, які поставлять учасники зустрічі.

«Ніхто не скасовує зустрічей у дворах. Але під час карантину ми всі отримали новий досвід: викладачі вчилися читати лекції студентам з включеними веб-камерами, підприємці, щоб продати свій товар, перебазувалися в Facebook та Instagram та, навіть, найбільші фанати особистої комунікації встановили на смартфони додаток Zoom.

Тому Українська Галицька Партія і всі наші кандидати не вбачають у цьому чогось особливого – ми підлаштувались і використовуємо цей майданчик також. Ми не боїмось людей – а відкрито запрошуємо на зустрічі із нами, пропонуючи той формат, який їм найзручніший» говорить Ірина Бек.

У Львові це чи не перша партія, яка використала такий формат, альтернативний вуличним зустрічам. Zoom простий у використанні, тому будь-який власник смартфону може підключатися до онлайн-зустрічей з кандидатами і ставити їм питання особисто, зазначають у партії.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!