Діля поборов рак і вже збирається повертатися до творчості

1938 0
Колишній учасник гурту «Танок на майдані Конґо», котрий сьогодні найбільше відомий за псевдонімом Діля, за фінансової підтримки друзів та прихильників поборов рак. Про це музикант повідомляє на своїй сторінці у Facebook.
фото: vk.com

фото: vk.com

«Ми перемогли рак! Майже 3 місяці напруженої боротьби! Мінус 17! кг ваги... Але зараз всі аналізи в нормі! Інформацію отримав вчора ввечері. Професор сказав, що я здоров і можу повертатись до звичайного свого життя»,  – пише у себе на сторінці музикант.

 

Ми перемогли рак! Майже 3 місяці напруженої боротьби! - 17!!! кг ваги...Але зараз всі аналізи в нормі! Інформацію отрима...

Опубліковано Eduard Dilya Prystupa 24 березень 2016 р.
 
 
Отзыв нашего пациента

Оптимистичный музыкальный отзыв нашего пациента о работе Imedexpert и о высочайшем профессионализме израильских врачей. Мы надеемся, что у Эдуарда все будет хорошо, желаем ему крепкого здоровья и творческих успехов!

Опубліковано IMedExpert - диагностика и лечение в Израиле 24 березень 2016 р.
Нагадаємо, на початку лютого колишній учасник гурту ТНМК, а нині – сольний музикант та продюсер гурту «Astarta» Едуард Приступа, повідомив про захворювання і попросив фінансової допомоги. Друзі музиканта та його прихильники менше, аніж за тиждень, зібрали потрібну суму.

 

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!