Дітей у Львові безкоштовно навчать сучасним танцям та малярству

4208 0
Для юних львів’ян віком від 5 до 16 років працюють безкоштовні гуртки танців та образотворчого мистецтва в клубі «Какаду» Личаківського району (вул. Коциловського, 16).
Фото: backtoblocks.com

Фото: backtoblocks.com

У гуртку «Малюваки» дітей ознайомлять з різними техніками та видами малярства, графічного рисунку, розпису на склі, ліпку та декорування предметів, повідомили у прес-службі Львівської міськради.

Студія танцю «Клумба» організована для дітей, які прагнуть орієнтуватися в нових танцювальних напрямках: стретчінг, фольк, модерн, jazz-funk, jazz-pop, фолк, contemporary, latina, brodway.

«Цього навчального року ми абсолютно змінили концепцію діяльності клубу на вул. Коциловського, 16 – він отримав не лише нову назву, там запроваджено ті напрямки, в яких особливо зацікавлені львів'яни», - розповіла Олена Горпинюк, керівник Дитячих клубів Личаківського району.

Вихованці клубу мають можливість брати участь у проектах різного мистецького спрямування, святкових концертних програмах, виставках, конкурсах, майстер-класах тощо.

Детальнішу інформацію про гурток «Малюваки» можна отримати за номером телефону 067-804-16-72, про студію танцю «Клумба»  ̶  096-533-59-69.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!