Дітей запрошують на осінній сплав по Дністру. Як записатись?

2401 0
18-19 жовтня на Львівщині відбудеться фінал аква-квесту для школярів «Через скелі до води». Записатись на сплав по Дністру можна, є ще 15 місць. Водний етап відбудеться 18-19 жовтня 2014 року в с. Розвадів Миколаївського району на ріці Дністер.
Фото: tourclub.com.ua

Фото: tourclub.com.ua

Записати на сплав модна дітей віком від 9 до 14 років, повідомив tvoemisto.tv організатор Павло Кротюк. Запис та додаткова інформація за телефонами 097-183-31-54, 093-25-80-100.

«З собою треба мати два комплекти одягу, металевий посуд, засоби особистої гігієни і хороший настрій», – сказав Павло Кротюк.

Сплав і аква-квест в цілому проводять за кошти президентського гранту які отримав Павло Кротюк – 72,4 тис. грн. Основною метою цього проекту є проведення двоетапних змагань серед школярів зі скелелазіння та популяризація занять спортом, здорового способу життя та спортивного туризму серед учнів. Проект розпочався змаганнями, які тривали упродовж 6 тижнів (з 6 вересня до 12 жовтня 2014 року) поблизу території Центру творчості дітей та юнацтва Галичини у Львові, водний етап відбудеться 18-19 жовтня, початок о 10:00.

Читайте також: Маленьких львів’ян запрошують на перегони на велосипедах і роликах


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!