Політична реклама

Діти повинні бути милосердними до своїх батьків, – психолог

1325 1
В родині не слід перейматись тим, що виникають певні конфлікти, що існують дискусії на підвищених тонах. Важливо, щоб конфлікти не затягувались. Ключем до розв'язання проблем в сім'ї є діалог: не лише бажання говорити, а й бажання слухати. Про це в ефірі tvoemisto.tv розповів психолог, директор видавництва "Свічадо" Богдан Трояновський.

Психолог наголосив, що дітям варто бути більш милосердними до батьків."Вони часто є консервативними, можливо, в чомусь відсталими від своїх дітей. І коли діти на цьому наголошують,то звідси з'являється агресія. Слід бути милосердними і тоді є шанс, що ми впливаємо на батьків, а вони, у відповідь, підтягнуться до нас", – пояснив Богдан Трояновський.

Він наголосив, що виховання це завжди взаємний процес – батьки виховують дітей, а діти – батьків.

Щоб вирішити ці та інші проблеми, слід читати спеціальні книги. Однак не тільки в Україні, а й у світі існує проблема з відсутністю книг, які б інтегрально враховували всі моменти родини.

За його словами, є книги, які стосуються харчування, є книги, які стосуються окремих проблем, але немає вдалих компіляцій.

"Справжня опіка батьків над дітьми повинна бути повна і наші книжки (видавництва "Свічадо", - ред) спрямовані на це. Бо тільки тоді, коли дитина зростає в повній атмосфері, вона може стати зрілою людиною", – пояснив Богдан Трояновський.

Шукайте повний запис ефіру на нашому сайті завтра, 9 травня.


Читайте також:
28 Серпня, 2019 09:53
Психолог Наталія Раїник Сімейний психолог [***]s://nataliarainyk.com
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!