Політична реклама

"Діти шпигунів" тепер можна побачити та… "понюхати"

1670 0
Львів’янам презентували четверту частину фільму «Діти шпигунів: Армагеддон». Допрем’єрний показ першого фільму у форматі 4D відбувся 17 серпня в кінотеатрі «Планета Кіно ІМАХ», а безкоштовно відвідати його змогли діти з дитсадків.

Перед початком показу разом із квитками та окулярами, необхідними для перегляду фільмів у форматі 3D, відвідувачі отримали «аромоскопи». Простіше кажучи – картки з цифрами (від одного до восьми), кожна з яких оброблена ароматичними маслами. Коли герої фільму їдять або відчувають сторонні запахи, на екрані з’являється номер. Потерши на аромокартці відповідну цифру, глядач відчуває аромат, який властивий речам, присутнім у той чи інший момент стрічки. Так, глядач наче опиняється у тому ж приміщенні, що й Джесіка Альба, або ніби куштує ту саму страву, що й діти шпигунів.

«В кінотеатрах, на великих екранах такого ще не було», - каже в ексклюзивному коментарі для «Твого міста» директор кінотеатру Оксана Хвальова. «Ці кінотеатри 4D, які ми бачимо зараз, це є трошки інакше. Це – невеличкі кабінки на 3-10 місць, і в них демонструють короткометражки, ролики. А так званий «повний метр» на екранах кінотеатрів офіційних дистриб’юторів фільмів в Україні ніколи ще в інших форматах, ніж 3D, не показувався».

Новинки світового кінематографу безкоштовно змогли оцінити і діти. 50 квитків на допрем’єрний показ отримали дошкільнята Львівщини. На українських «широких» екранах «Діти шпигунів 4: Армагеддон» з’являться вже від сьогодні.  

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!