Діти у Львові стали поліцейськими на кілька годин. Фото

2626 0
Поліцейські показували дітям усі хитрощі патрульного автомобіля, дозволяли натискати усі кнопки та говорити в гучномовець.
фото: Патрульна поліція Львівської області

фото: Патрульна поліція Львівської області

Біля входу в Шевченківський гай Патрульна поліція Львівської області провела акцію «Різдво з копами», повідомляє прес-служба поліцейських.

На кілька годин патрульні дозволили дітям робити все, що завгодно.

«Чисельний дитячий фан-клуб поліції випробував на міць не лише амуніцію і спецзасоби, а й самих патрульних», – йдеться у повідомленні.

Поліцейські показували дітям усі хитрощі патрульного автомобіля, дозволяли натискати усі кнопки та говорити в гучномовець. Також діти покаталися на екіпажі і затримали уявного заручника.

Через гучномовець із кожної патрульної автівки лунала дитяча коляда. В кінці заходу всі малюки отримали корисні подарунки.

Фото Патрульної поліції Львівської області


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!