Політична реклама

Діти з малозабезпечених сімей Львова безкоштовно вчитимуться плавати

1890 0
У Львові четвертий рік поспіль триває «Програма навчання плаванню у м. Львові».

Завдяки програмі цього року 700 дітей з малозабезпечених сімей, з багатодітних сімей, діти сироти мають змогу протягом 10 днів навчатись плаванню у басейні «Динамо», інформує прес-служба Львівської міськради.

«Минулого року у нас було на 100 дітей більше. Цього року у програмі через кошти є трохи менше дітей. Сума коштів, яка передбачена цього року у бюджеті, включає ще борги минулого року. Відтак, цього року маємо 700 дітей. Вік дітей – від 6 років до 15», - розповів Володимир Шнайдер, начальник управління молоді, сім’ї та спорту ЛМР.

Цього року програма проходить в басейні палацу спорту ЛОО ФСТ «Динамо», що за адресою: вул. Вітовського, 53.

Відтак, протягом півтора місяці діти з малозабезпечених та багатодітних сімей, діти сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, діти-інваліди (котрі мають здатність до самообслуговування та не мають протипоказань), діти, які постраждали внаслідок Скнилівської трагедії, талановиті та обдаровані діти – переможці міжнародних, всеукраїнських, обласних, міських, районних олімпіад, конкурсів фестивалів, змагань, спартакіад, відмінники навчання, у тому числі гуртківці установ дитячо-юнацьких молодіжних клубів Львова, учасники дитячих та творчих колективів та спортивних команд, діти, батьки яких загинули від нещасних випадків на виробництві або під час виконання службових обов’язків, віком від 6 до 15 років, мають змогу навчитися плавати.

Цього року планується, що у програмі візьмуть участь майже 700 дітей. Списки дітей, які беруть участь у програмі, спільно з управлінням молоді, сім’ї та спорту формують УДЮМК та Міський центр соціальних служб для сім`ї та молоді.

Цього року програма поділена на п`ять етапів. Етап в себе включає: 136 дітей, яких поділено на дві групи. Діти плавають щоденно, І група о 14.45 год та ІІ група о 15.30 год. Загалом кожна група відвідає 10 занять. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!