Політична реклама

Діти з малозабезпечених сімей у Львові безкоштовно вчитимуть англійську

1858 0
Нові гуртки з безкоштовного вивчення англійської мови для дітей з малозабезпечених сімей відкриває у Львові мовна школа «Languagestation». Програма навчання розрахована на півроку. Заняття тривалістю 1-1,5 год. відбуваються 2 рази на тиждень, інформує Zaxid.net. У кожній групі 5-10 дітей.

Заняття тривалістю 1-1,5 год. відбуваються 2 рази на тиждень, інформує Zaxid.net. У кожній групі 5-10 дітей. 

Так, від початку навчального року дітей з малозабезпечених сімей безкоштовно вчать англійської мови на вул. Миколайчука, 1.

Проект соціальної англійської має на меті підтримати дітей із сиротинців і малозабезпечених сімей у їх прагненні здобути хорошу освіту.

Наразі у групу із соціальної англійської відкритим є набір дітей віком від 7 до 10 років (1-4 класи). Заняття відбуваються двічі на тиждень (середа – 16:30, п’ятниця – 16:00) за адресою: вул. Миколайчука, 1 (бібліотека).

Дізнатись докладну інформацію і долучитись до соціального проекту можна за тел.: 297-10-00 та (097) 581-64-24.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!