Політична реклама

Діти з особливими потребами у Львові відвідають циркову виставу

1987 0
Сьогодні, 5 грудня, фахівці із соціальної роботи Франківського району Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді за благодійної підтримки Львівського державного цирку проведуть акцію «Подаруй мені усмішку».

Захід відбудеться за адресою: вул. Городоцька, 83, інформує прес-служба Львівської міськради.

Під час заходу 30 дітей із особливими потребами відвідають циркову виставу «Полум’я та лід», під час якої зможуть насолодитися виступами акробатів та фігуристів на льодовій арені, а також захопливими номерами акторів і звірів на цирковому манежі.

«Змістовне дозвілля допомагає дітям усвідомити себе індивідуальністю, розвинути інтереси та здібності. Окрім цього, діти з особливими потребами починають усвідомлювати себе частиною суспільства, адже мають чергову нагоду поспілкуватися з однолітками, отримати фахову підтримку соціальних працівників», - розповідає Світлана Гриців, в. о. начальника відділу соціальної роботи Франківського району Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!