Політична реклама

Дітям з малозабезпечених сімей у Львові допоможуть підготовутися до школи

1860 0
На початку серпня для дітей з багатодітних та малозабезпечених львівських родин стартувала благодійна акція «Пора до школи» в рамках соціальної кампанії «Добрі справи».

Протягом місяця львівські підприємці матимуть змогу допомогти малозабезпеченим сім’ям підготувати своїх дітей до нового навчального року, безкоштовно даруючи необхідне канцелярське приладдя та інші речі, повідомляє прес-служба Львівської міськради.

Цьогоріч акція стартувала 1 серпня та триватиме до 1 вересня.

Загалом, вже 13 львівських підприємств виявили бажання допомогти багатодітним та малозабезпеченим сім’ям та долучилися до благодійної акції «Пора до школи».

Соціальна кампанія «Добрі справи» - проект управління молоді, сім’ї та спорту ЛМР, спрямований на підтримку багатодітних та малозабезпечених сімей. Детальніше про соціальну кампанію та благодійну акцію «Пора до школи» можна дізнатися в управлінні молоді, сім’ї і спорту, або на сайті Львівської міської ради. Координатор – Оксана Івасина, т. 297-58-71.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!