Політична реклама

Дітям з малозабезпечених сімей у Львові нададуть одяг

1760 0
У Львові до зими одягнуть близько ста дітей із малозабезпечених сімей. Всі сім’ї, які потребують дитячий одяг, можуть звернутись до фахівців із соціальної роботи за адресою: вул. Зубрівська, 9 або зателефонувати за номером: 221-77-21.

У зв’язку із наближенням зими та з метою збереження здоров’я дітей вже розпочато акцію в межах проекту «Соціальна комора»,-  повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Акція покликана допомогти малозабезпеченим сім’ям з дітьми отримати теплий одяг, взуття, щоб захистити від застуд.

«З приходом осені потрібно правильно підбирати одяг, оскільки для здоров’я дитини однаково шкідливі, як охолодження, так і перегрів. Не слід забувати і про зручність взуття. Дитину потрібно навчати здорового способу життя та про те, як самостійно охороняти себе від загроз. Для забезпечення всіх сімей з дітьми необхідним одягом, просимо небайдужих людей доброї волі долучитись до нашої акції та допомогти одягом, взуттям, іншими атрибутами гардеробу, передаючи його в «Соціальну комору», - розповідає Максим Годяк, начальник відділу соціальної роботи Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!