Київ

Діти-сироти Дніпровського району Києва отримали планшети для навчання від польських партнерів

622 0
Загалом Київ отримає 500 планшетів для дітей вразливих категорій
Фото: КМДА

Фото: КМДА

Діти, які опинились у складних життєвих обставинах, діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування Дніпровського району отримали чергову партію планшетів для навчання від польських партнерів. Про це повідомила заступниця голови КМДА Марина Хонда.

«Сьогодні передали чергову партію планшетів для навчання дітям у Дніпровському районі, які особливо потребують підтримки і допомоги. Загалом завдяки нашим польським друзям 500 дітей, які опинились у складних життєвих обставинах, дітей-сиріт, а також дітей, позбавлених батьківського піклування, отримають таку благодійну допомогу. Це особливо актуально сьогодні, коли навчальний процес проходить частково у дистанційному форматі», – зазначила вона.

Хонда додала, що загалом Київ отримає 500 таких планшетів від польських партнерів. Планшети вже розподілені для зазначених категорій дітей у райони столиці. Окрім того, 150 планшетів із цієї кількості отримають діти, які перебувають у закладах соціального захисту. До кожного планшета благодійники передають навушники і стилус.

Нагадаємо, що підтримка зазначених категорій дітей у столиці здійснюється  за допомогою Почесного консульства України в місті Тарнув за особистого сприяння консула Бартломея Бабушьки.

Станіслав Нестеренко

ТЕГИ: діти, київ, КМДА

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!